Un tânăr de 17 ani s-a înecat într-o baltă de la marginea orașului

Pompierii militari au reușit să îl găsească pe tânărul care, astăzi, a dispărut sub privirile prietenilor în apele unui bălții de la periferia municipiului Orăștie. Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, în acest moment medicii încearcă resuscitarea băiatului de 17 ani.

„Intervenție a pompierilor și angajaților SAJ din Orăștie pentru salvarea unui tânăr dispărut în apele unei bălți de la periferia municipiului. Tânărul de 17 ani a sărit în baltă pentru a se răcori și imediat a dispărut sub apă. Prietenii și cunoscuții băiatului au sărit după el însă nu au reușit să-l găsească. Pompierii militari au deplasat o barcă la locul intervenției și au început operațiunile de descoperire și aducere la mal a tânărului. Apa foarte tulbure a bălții a îngreunat misiunea de căutare însă, după câteva minute de sondare a fundului bălții cu o cange și o ancoră, pompierii au reușit localizarea tânărului și scoaterea lui la suprafață. În acest moment se aplica protocolul de resuscitare a tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Deși s-au chinuit minute în șir să salveze viața tânărului de 17 ani, medicii au declarat, în final, decesul băiatului.

„Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. S-a declarat decesul”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *