Turista care călătorește goală în toată lumea – Galerie foto

Svetlana Reus (30 de ani) susține că adoră să stea goală și că acest lucru îi conferă un sentiment de libertate. Ea a călătorit în numeroase țări, printre care Maldive, Peru și Statele Unite ale Americii.

Svetlana Reus a fost impresionată cel mai mult de peisajele de vis din Islanda. Focoasa blondă are numeroși fani pe Instagram, care îi spun că seamănă cu Daenerys Targaryen, jucată de Emilia Clarke în celebrul serial „Game of Thrones”. Rusoaica obișnuiește să se fotografieze nud în diverse locații, iar imaginile ei sunt foarte aprieciate de alți entuziaști ai nudismului.

Svetlana Reus este căsătorită de cinci ani, iar ea și soțul ei, pe care îl numește „Maestrul Universului”, își reînnoiesc jurămintele anual. De aniversarea lor, cei doi merg de fiecare dată într-o altă țară. Svetlana Reus și soțul ei s-au căsătorit în Las Vegas, în ianuarie 2015. Prima aniversare a avut loc în Thailanda, unde și-au celebrat iubirea la un templu budist. Anul acesta, cuplul a ales să meargă în Hong Kong (China).

Stilul de viață al rusoaicei i-a adus zeci de mii de fani pe internet. Svetlana Reus are aproximativ 20.000 de urmăritori pe contul ei personal de Instagram, acolo unde postează sute de fotografii din călătoriile ei. Cele mai apreciate imagini sunt, desigur, cele în care apare nud.

„Natura mă inspiră să pozez nud. Vreu să promovez frumusețea uniunii cu natura! Aleg numai fotografii artistice, nu vreau să fie nimic vulgar. Călătoritul a devenit ca un drog pentru mine în 2010, atunci când am plecat pentru prima oară în străinătate. Mi-am cunoscut soțul în 2014, iar de atunci am început să călătorim împreună. Îmi place să explorez lumea. Nu îmi imaginez viața mea altfel”, a mai spus Svetlana Reus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *