Traficul nu este mereu plictisitor

1769 este anul în care a apărut primul motor cu aburi capabil să transporte persoane la bord. 37 de ani mai târziu apar vehicule cu motoare cu ardere internă, iar anii 1900 reprezintă perioada revoluției motoarelor: apare motorul electric.

Automobilele s-au impus cu rapiditate și au ajuns cel mai facil mijloc de transport. În anii 2000, la mai bine de un secol de la înființarea primei uzine auto în Wisconsin de către Thomas Jeffery, ”părintele” Chrysler și fondatorul brandului Rambler, numărăm deja peste 70 de milioane de unități automobile produse și vândute la nivel mondial.

În topul producătorilor de automobile menționăm Japonia (Toyota, Nissan, Honda, Suzuki, Mazda, Mitsubishi), Germania (Volswagen, Fiat Chrysler – prezent și în SUA, BMW, Daimler), SUA (General Motors), Franța (Renault, Peugeot, Citroen) și Coreea de Sud (Hyundai).

Același secol – secolul vitezei, în care automobilele sunt dotate cu cele mai versatile, moderne și utile componente, începând de la deja ”banalul” GPS, ne oferă și accesul la toate informațiile necesare pasionaților de automobile și nu numai.

Navigând în spațiul online, am găsit cele mai bine construite site-uri cu informații și articole din industria auto, începând de la producători până la retaileri de accesorii pentru mașini. Cum customizarea autoturismului personal s-a transformat din moft în necesitate, este bine să știm unde putem găsi tot ce avem nevoie pentru mijlocul personal de transport:

autoexpert.ro

missauto.ro

mercedesblog.com

4x4suv.ro

floteauto.ro

cargo-bus.ro

motorclasic.ro

motorexpert.ro

zero-accidente.ro

autoexpertindustry.ro

Ba mai mult, răsfoind articolele de pe site-urile antemenționate, am găsit interviuri cu vedete, articole cu profesioniști într-ale șofatului, mici cancan-uri, sfaturi utile conducătorilor auto și celor care vor să-și achiziționeze un autoturism sau celor care doresc să înceapă cursurile școlii de șoferi și chiar și informații pentru proaspeții părinți și posesorii de animăluțe de companie.

Așadar, fie că doriți să vă relaxați citind sau sunteți direct interesați de absolut tot ce ține de domeniul auto, puteți accesa oricând cu încredere aceste site-uri, care evident nu se adresează doar bărbaților pentru că, șoferițe sau nu, toate articolele postate au o abordare fresh, deloc plictisitoare și cu iz de siguranță 100%.

Și da, deși cititul acestor rubrici provoacă dependență, e bine totuși să nu citim în trafic, oricât de captivante ar fi subiectele găsite acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *