Trafic de droguri în vest – 22 de persoane reținute

Membrii unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri, au fost reținuți și duși la audieri de către polițiști și totodată au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane, care urmează a fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin.

Din cercetări a reieșit că gruparea ar fi acționat de la începutul anului 2018, în special pe raza municipiului Reşiţa, ar fi constituită inițial din patru membri, dezvoltându-se în timp, până în prezent fiind identificați zece membri. Activitatea grupării infracționale ar fi constat în aprovizionarea cu droguri de mare risc și de risc, din Timișoara, din străinătate și de pe internet și distribuirea acestora. O parte dintre membrii grupării s-ar fi ocupat cu cultivarea de droguri de risc”, a relatat IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au găsit peste 1 kilogram de droguri, sute de grame de canabis, pretabil pentru vânzare sau consum şi peste 40 de ghivece cu plante.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de mare risc și de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe cu efecte psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *