Rareş Bogdan, posibil candidat la primăria Capitalei

Până la înscrierea lui Rareş Bogdan în PNL, liberalii l-au propus pe Nicuşor Dan pentru o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, însă numai cu condiţia ca acesta să-şi depună adeziunea la PNL, discuţiile nu s-au materializat deoarece Dan nu a dorit să se înscrie în formaţiune.

Până în prezent, singurul liberal care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei este consilierul general Ciprian Ciucu. Totuşi, surse din PNL au spus că acesta nu va fi susţinut de conducerea partidului, însă este posibil să fie nominalizat pentru a candida la o primărie de sector, posibil Primăria Sectorului 1.

Liberalii se vor reuni, la Parlament, în şedinţa Biroului Executiv, luni de la ora 11.00, urmând ca de la 13.00 să aibă loc Biroul Politic Naţional.

Preşedinţii filialelor PNL de sector nu exclud varianta unei demisii în bloc de la şefia oganizaţiilor liberale, în contextul analizei pe care o va face luni conducerea partidului cu privire la alegerile europarlamentare, a declarat liderul PNL Sector 4, Răzvan Sava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *