Polițist împușcat mortal în Timiș

UPDATE 20:30: Criminalul a reușit să fugă de la fața locului și să se ascundă într-o pădure din apropiere și nu cu o mașină, așa cum se credea inițial, fiind și el rănit în schimbul de focuri. Și la această oră, forțe masive desfășurate în zonă încearcă să dea de urma fugarului.

Poliția din vestul țării este în alertă maximă după ce un coleg din judeţul Timiş a fost împuşcat mortal în urmă cu câteva ore.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe polițist. Medicii l-au resuscitat mai multe minute, însă în cele din urmă omul a decedat.

Și colegul polițistului împușcat a fost lovit de glont, fiind rănit în picior.

Polițiștii au organizat filtre pe toate drumurile și încearcă să îl găsească pe atacator.

“Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împuşcat în gât şi în piept, în plină stradă, în comuna Izvin, judeţul Timiş. Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanţele trase de un urmărit internaţional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viaţa poliţistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ţi fie ţărâna uşoară, Cristi!“, se arată într-o postare de pe Facebook a polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *