Cine este cel care l-a împușcat mortal pe polițistul din Timiș

Pe numele lui Ionel Marcel Lepa este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj. El este condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativă la tâlhărie şi se sustrage executării pedepsei, potrivit Poliţiei Române.

Conform oamenilor legii, bărbatul căutat de cei doi agenţi din Recaş şi văzut de aceştia într-o maşină, în Izvin, autoturism care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost şi el rănit la umăr în timpul schimbului de focuri.

Cei doi agenţi care au încercat să oprească autoturismul pe şosea au pornit în urmărirea maşinii suspecte, nu înainte de a chema ajutoare, şi au ajuns în curtea unei case. Au coborât din maşină şi au înconjurat imobilul, dar acesta reușind să scape, sărind pe o fereastră în faţa unuia dintre cei doi agenţi. Având o armă în mână, a tras asupra poliţistului, nimerindu-l în zona pieptului şi gâtului. Poliţistul împuşcat avea 43 de ani şi activa la Postul de Poliţie din Recaş.

Colegii poliţistului sosiţi la fața locului au auzit focurile de armă, însă agresorul a reuşit din nou să scape. Acesta a pătruns într-o curte unde a încercat să fure o maşină cu care să evadeze, dar pentru că în curtea respectivă nu se afla niciun autoturism, a intrat într-o altă curte amenințând proprietarii cu arma, încercând să fure mașina acestora.

În timp ce încerca să pornească autoturismul, unul dintre polițiști l-a observat și a tras asupra maşinii reuşind să îl rănească în zona umărului, dar în cele din urmă, fugarul a ieşit din maşină reușind să își piardă urma. Reamintim că agresorul căutat de poliţişti se numeşte Marcel Ionel Lepa, are 47 de ani şi este din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *